car-rental-nl

Chogogo_Logo_Final_Transp-BG

Perfect geregeld

Curaçao is het makkelijkst te verkennen per auto. Er zijn meerdere autoverhuurbedrijven op het eiland, maar de kwaliteit is erg wisselend. Chogogo heeft daarom een eigen autoverhuurservice, speciaal voor onze gasten. Bij Chogogo ben je verzekerd van een betrouwbare auto, goede service en een eerlijke prijs.

Chogogo heeft de volgende auto types te huur:

Compact: Volkswagen UP of Renault Kwid, 4-zits, handgeschakeld: ANG 73 per dag
Compact Plus: Volkswagen GOL of Hyundai Grand i10, 5-zits, automaat of handgeschakeld: ANG 79 per dag
Elektrisch: Fiat 500, 4-zits, automaat: ANG 83 per dag
SUV: Hyundai Creta of Renault Oroch, 5-zits, automaat: ANG 115 per dag

Prijzen zijn exclusief 9% OB. Alle auto’s beschikken over airconditioning en radio.

Goed verzekerd de weg op
Om met een gerust gevoel op pad te gaan kan je kiezen voor een all-risk verzekering. In dat geval betaal je ANG 19 per dag voor afkoop eigen risico. Alleen een lekke band, het wegslepen bij een lege accu (ten gevolge van het laten branden van de lichten) en wanneer de autosleutel in de afgesloten auto ligt en hiervoor de wegenwacht moet komen, zijn niet meeverzekerd. Mocht je niet kiezen voor deze verzekering dan vragen we een borg van ANG 550,- of een autorisatie op de creditcard van USD 300,-. Voor huurders jonger dan 23 jaar vragen we een borg van ANG 900,- of USD 500,-, en het afkoop van het eigen risico is dan niet mogelijk. Bij de Renault Oroch en de Fiat 500 is enkel het betalen van een borg mogelijk.

Wil je graag een auto huren? Bel dan de receptie met je telefoon op de kamer (2000) of kom even langs bij de receptie tussen 08:00 en 20:00u. Dan zorgen wij dat de auto op de gewenste dag voor je klaarstaat!