car-rental-nl

Chogogo_Logo_Final_Transp-BG

Perfect geregeld

Curaçao is het makkelijkst te verkennen per auto. Er zijn meerdere autoverhuurbedrijven op het eiland, maar de kwaliteit is erg wisselend. Chogogo heeft daarom een eigen autoverhuurservice, speciaal voor onze gasten. Bij Chogogo bent u verzekerd van een betrouwbare auto, goede service en een eerlijke prijs.

Chogogo heeft de volgende auto types te huur:

Compact: Volkswagen UP of Renault Kwid, 4-zits, handgeschakeld: ANG 69 per dag

Compact Plus: Volkswagen GOL of Hyundai Grand i10, 5-zits, automaat of handgeschakeld: ANG 75 per dag
Elektrisch: Fiat 500, 4-zits, automaat: ANG 79 per dag
SUV: Hyundai Creta of Renault Oroch, 5-zits, automaat: ANG 108 per dag
Full-size SUV: Hyundai Santa Fé, 7-zits, automaat: ANG 130 per dag

Prijzen zijn exclusief 9% OB. Alle auto’s beschikken over airconditioning en radio.

Goed verzekerd de weg op
Om met een gerust gevoel op pad te gaan kunt u kiezen voor een all-risk verzekering. In dat geval betaalt u ANG 19 per dag voor afkoop eigen risico. Alleen een lekke band en het wegslepen bij een lege accu (ten gevolge van het laten branden van de lichten) zijn niet meeverzekerd. Mocht u niet kiezen voor deze verzekering dan vragen we een borg van ANG 550,- of een autorisatie op de creditcard van US$ 300,-. Voor huurders jonger dan 23 jaar vragen we een borg van ANG 900,- cash, en het afkoop van het eigen risico is dan niet mogelijk. Bij de Hyundai Creta, Renault Oroch en de Fiat 500 is enkel het betalen van een borg mogelijk.

Wilt u graag een auto huren? Bel dan de receptie met uw telefoon op de kamer (2000) of kom even langs bij de receptie tussen 08:00 en 20:00u. Dan zorgen wij dat de auto op de gewenste dag voor u klaarstaat!