a-z-nl-v2

Chogogo_Logo_Final_Transp-BG

A-Z Informatie

Aloe Vera
Wij verkopen diverse lokaal geproduceerde Aloe Vera producten bij de receptie, zoals lippenbalsem, muggenspray, bodylotion, zonnebrand etc.

Autoverhuur
Chogogo Resort beschikt over een autoverhuur met verschillende type auto’s. Meer informatie en actuele tarieven zijn beschikbaar bij de receptie.

Airco
Op het resort zijn de airco’s de grootste energiegebruikers. Vandaar dat al onze airco’s geïnstalleerd zijn met een energiezuinig systeem. Om de airco te gebruiken dienen alle deuren en ramen van de slaapkamer gesloten te worden. Adviestemperatuur is 24°C. Wanneer je de accommodatie verlaat, willen wij je vriendelijk vragen om de airco uit te schakelen.
Baby bed
Op verzoek plaatsen wij graag kosteloos een babybed en een kinderstoel in de accommodatie.

(Extra) Bed
Afhankelijk van de accommodatie is het mogelijk voor een meerprijs een extra bed in de accommodatie te plaatsen. Voor meer informatie kan je terecht bij onze receptie.

Bagage
Je kan naar de receptie bellen (nummer 2000) voor assistentie met je bagage. Bagage kan bij ons achtergelaten worden in de lobby en handbagage bij de receptie tot aan je vertrek / of tot de accommodatie gereed is.

Bolderwagens
Bij de receptie kan je (op basis van beschikbaarheid) gratis bolderwagens lenen.

Broodrooster
Wij hebben gratis voor onze gasten (op basis van beschikbaarheid) broodroosters beschikbaar. Vraag onze receptiemedewerkers voor meer informatie.

Bus
Bustijden zijn verkrijgbaar bij de receptie. De bushalte is bij de ingang van het resort.

Business Center
Indien je iets wilt uitprinten of iets wilt opzoeken op het internet dan hebben wij een computer beschikbaar bij de receptie. Ook is er een telefoon beschikbaar welke gratis gebruikt kan worden.

Boeken
Wij hebben gratis boeken en tijdschriften beschikbaar (in verschillende talen) bij de receptie. Hier kan je eventueel ook eigen gelezen boeken achterlaten voor volgende gasten.
Check-out
Check-out is uiterlijk 12.00 uur. Op basis van beschikbaarheid is een late check-out mogelijk tot 14.00 uur of voor de gehele dag. Voor meer informatie, prijzen en de mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met de receptie.

Chichi
Een Chichi (Papiaments voor grote zus) is een traditioneel gipsfiguur, die staat voor de oudste dochter in de familie. Bij de receptie zijn speciale Chogogo Chichi’s te koop in verschillende maten.
Doucheruimte
Na de check-out is er altijd een doucheruimte tot je beschikking. Bij de receptie kan je navragen welke accommodatie ter beschikking is gesteld. Hier kan je voor vertrek nog even opfrissen en/of omkleden.
Excursies
Vraag de TUI hostess of de receptie voor meer informatie en het reserveren van excursies.

EHBO
Er is een EHBO doos bij de receptie en bij de entree beschikbaar. Tevens is er een AED bij de receptie en bij de entree/portiers beschikbaar.

Evenementen
Restaurant Salú biedt een reeks onvergetelijke wekelijkse evenementen. Reserveer een tafel om ervoor te zorgen dat je niets mist. Op dinsdag bereiden we onze specialiteiten op de beroemde Green Egg. Op donderdag bieden we een romantisch loungebed-diner voor twee aan (fl. 225,-). Inbegrepen; een 3-gangenmenu met een fles huiswijn en water, geserveerd op een loungebed bij het zwembad. Op vrijdag geniet je van onze culinaire gerechten, begeleid met live muziek. Op zondag hebben we onze happy hours bij het zwembad van 16.00 uur tot 18.00 uur, met cocktails, hapjes en een DJ. Je kan telefonisch een reservering voor in het restaurant maken (nummer 2202).
Föhn
In het badkamerkastje bevindt zich een föhn.
Geldautomaat
Er is geen geldautomaat aanwezig op Chogogo Resort, maar je kan wel met je pinpas of creditcard betalen bij ons. De dichtstbijzijnde geldautomaat is op loopafstand bij Zanzibar.

Golftassen
Je kan gratis gebruik maken van onze golftassen (op basis van beschikbaarheid). Daarbij kunnen we ook met speciale tarieven reserveren bij Old Quarry Golf course. Meer informatie is beschikbaar bij de receptie
Housekeeping
De accommodatie wordt 2x per week schoongemaakt. Bedlinnen, keukenlinnen en handdoeken worden dan vervangen. Indien er eerder schone handdoeken gewenst zijn, dan kan je deze ophalen bij de receptie van Chogogo. Hier zijn tevens strandhanddoeken beschikbaar of andere extra’s zoals vuilniszakken, keukenlinnen en wc-rollen.

Hottubs
Aan de noordzijde van het resort bevinden zich de hottubs. Alle gasten kunt hier gratis gebruik van maken. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur vragen wij gepaste stilte.

Huisarts
Mevr. T.B. Ferwerda
Oude Caracasbaaiweg 70
T: +5999 465 0673 / Spoed M: +5999 560 2464

Internet
Er is gratis WiFi op het gehele resort. Selecteer “Chogogo Wifi” en je kunt direct verbinden (wachtwoord is niet nodig).
Jan Thiel Beach
Je het bij check-in gratis Jan Thiel Beach pasjes ontvangen. Deze pasjes geven je gratis entree voor het Jan Thiel Beach. Strandbedjes zijn niet inbegrepen.
Kluis
Je hebt een kluis tot je beschikking in de accommodatie. Wij raden aan om te allen tijde waardevolle spullen hierin te bewaren.

Klamboe
Op verzoek hangen wij graag een klamboe in de slaapkamer op.
Late check-out
Op basis van beschikbaarheid is een late check-out mogelijk tot 14.00 uur of voor de gehele dag.Voor meer informatie, prijzen en de mogelijkheden kan je het beste contact opnemen met de receptie.

Lobby
Je kan in onze lobby je ruimbagage stallen totdat je wordt opgehaald door de transferbus. Je kunt in de lobby of ons restaurant wachten. Ook is in onze lobby dagelijks onze TUI hostess aanwezig.

Lichten
Alle verlichting op het resort is energiezuinig. Gelieve onnodig gebruik van verlichting voorkomen.
Magnetron
Wij hebben gratis voor onze gasten (op basis van beschikbaarheid) een magnetron beschikbaar. Vraag onze receptiemedewerkers voor meer informatie.

Mountainbikes
Je kan bij de receptie gratis mountainbikes en stadsfietsen lenen om de omgeving van Jan Thiel te verkennen. Fietsen kunnen niet gereserveerd worden.
In geval van Nood
Politie / Brand / Nood 911
Ambulance 912
Vanuit je accommodatie direct naar noodnummers bellen; toets 9 en daarna het noodnummer. Informeer a.u.b. direct de receptie.

Nespresso
Bij de receptie hebben wij Nespresso capsules te koop (ANG. 16,- voor 10 stuks) in diverse smaken.
Parkeren
Je kan gratis voor je accommodatie parkeren. Bij aankomst ontvang je een poortkaart.

Prosecco
Bij de receptie kan je voor ANG. 45,- een mooie fles Prosecco kopen.
Receptie
Onze receptie is dagelijks geopend van 08.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 2000. Daarnaast zijn we te bereiken op de mail receptie@chogogo.com of via de whatsapp chatservice (scan de QR-code op het aankomstmapje). Tussen 20.00 uur en 08.00 uur wordt toestel 2000 doorgeschakeld naar onze avond/nachtportiers bij de entree.

Restaurant Salú
Ons restaurant Salú is elke dag geopend van 07.30 – 23.00 uur voor ontbijt, lunch en diner. Ook kan je genieten van een verkoelend drankje of een lekkere cocktail aan de bar terwijl je uitkijkt over de Caribische zee en het zwembad. Restaurant Salú verzorgt wekelijkse evenementen met de Green Egg Night op dinsdag, Diner @ the Pool op donderdag, Live Muziek op vrijdag en Pool Vibes Only (met Happy Hours 16:00 - 18:00 en DJ) op zondag. Je kan telefonisch een reservering voor in het restaurant maken (nummer 2202).

Recyclen
Glas, plastic flessen en blikjes kan je in de daarvoor bestemde containers bij de ingang van het resort, in de buurt van de hottubs en achter op het resort (t.h.v. bungalow 2050) deponeren. Wij waarderen dit ten zeerste.
Strandhanddoeken
Elke dag kan je gratis strandhanddoeken bij de receptie van Chogogo halen. Hier kan je tevens je vuile strandhanddoeken wisselen voor een schone.

Sleutel
Indien je dit prettig vindt hebben wij een tweede sleutel van je accommodatie beschikbaar.

Stopcontacten
Alle accommodaties zijn voorzien van Europese stopcontacten met 220V.

Strijkijzer
Bij de receptie kan je gratis een strijkijzer lenen. Bij de wasruimte is een strijkplank beschikbaar.

Supermarkt
De dichtstbijzijnde supermarkt (400 meter) is Van den Tweel supermarkt (Albert Heijn). Tevens gaat er een shuttlebus naar de supermarkt Vreugdenhil, voor de ophaaltijd kan je bij de receptie terecht.
Telefoon
Naar andere kamers in het resort bellen: toets het kamernummer in.
Voor lokaal bellen: toets 9 en daarna het 7 cijferige telefoonnummer
Voor Internationaal bellen: toets 9 en daarna het landnummer en kengetal zonder 0
Voorbeeld voor Nederland: 9 0031 kengetal zonder 0.


Tijdschriften
Wij hebben gratis tijdschriften beschikbaar bij de receptie. Je kan hier eventueel ook eigen gelezen tijdschriften achterlaten voor volgende gasten.

TUI Hostess
De TUI Hostess is elke dag in onze lobby aanwezig van 08.30 tot 11.30 uur en op zondag van 08.30 tot 10.15 uur. Je kan ook in TUI app contact zoeken met de hostess.

Tuin
Wij zijn trots op onze goed onderhouden tuin met tropische en inheemse planten en bloemen. Al het afvalwater van het resort wordt opgevangen in septic tanks en hergebruikt voor tuinirrigatie. Door onze weelderige tuin is er elke dag een grote vraag naar water, daarom gebeurt dit irrigatieproces dag en nacht. Elke sectie wordt ongeveer 15 minuten bewaterd. Dit kan onaangename geuren veroorzaken. Wij vragen om je begrip.
Vaatwasser
In de bungalows zijn vaatwassers in de accommodatie aanwezig. Je dient hiervoor vaatwastabletten te gebruiken. Deze zijn bij de receptie verkrijgbaar voor ANG. 3,- (4 stuks).
Wassen / Wasruimte
Op het resort is een wasruimte met wasmachines en drogers te vinden. Wasmunten zijn voor ANG. 15,- per stuk verkrijgbaar bij de receptie. Waspoeder kost ANG. 2,- en het gebruik van de droger is gratis.

Water
Het water op Curaçao is van zeer goede kwaliteit. Je kan dan ook gewoon het water uit de kraan drinken. Wij verkopen ook duurzame D-bottle waterflessen bij de receptie.
Zwembad
De zwembaden zijn elke dag geopend voor onze resortgasten. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur vragen wij gepaste stilte.