a-z-nl-v2

Chogogo_Logo_Final_Transp-BG

A-Z Informatie

Aloe Vera
Wij verkopen diverse lokaal geproduceerde Aloe Vera producten bij de receptie, zoals lippenbalsem, muggenspray, bodylotion, zonnebrand etc.

Autoverhuur
Chogogo Resort beschikt over een autoverhuur met verschillende type auto’s. Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht bij de receptie.

Airco
Op het resort zijn de airco’s de grootste energie gebruikers. Vandaar dat al onze airco’s geïnstalleerd zijn met een energiezuinig systeem. Om het systeem te gebruiken dient u alle deuren en ramen van uw slaapkamer te sluiten. Adviestemperatuur is 24°C. Wanneer u uw accommodatie verlaat, willen wij u vriendelijk vragen om de airco uit te schakelen.
Baby bed
Op verzoek plaatsen wij graag kosteloos een babybed en een kinderstoel in uw accommodatie.

(Extra) Bed
Afhankelijk van uw accommodatie is het mogelijk voor een meerprijs een extra bed in uw accommodatie te plaatsen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie.

Bagage
U kunt naar de receptie bellen (nummer 2000) voor assistentie met uw bagage. U kunt uw bagage bij ons achterlaten in de lobby en uw handbagage bij de receptie tot uw vertrek / of tot uw accommodatie gereed is.

Bolderwagens
Bij de receptie kunt u (op basis van beschikbaarheid) gratis bolderwagens lenen.

Broodrooster
Wij hebben gratis voor onze gasten (op basis van beschikbaarheid) broodroosters beschikbaar. Vraag onze receptiemedewerkers voor meer informatie

Buskaartjes
Bij de receptie kunt u gratis buskaartjes krijgen voor het openbaar vervoer naar Willemstad en Mambo Beach. De bushalte is bij de ingang van het resort.

Business Center
Indien u iets wilt uitprinten of iets wilt opzoeken op het internet dan hebben wij een computer beschikbaar bij de receptie. Ook is er een telefoon beschikbaar welke u gratis kunt gebruiken.

Boeken
Wij hebben gratis boeken beschikbaar (in verschillende talen) bij de receptie. U kunt hier eventueel ook uw gelezen boeken achterlaten voor volgende gasten.
Check-out
Check-out is uiterlijk 12.00 uur. Op basis van beschikbaarheid is een late check-out mogelijk tot 14.00 uur of voor de gehele dag. Voor meer informatie, prijzen en de mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met de receptie.

Chichi
Een Chichi (Papiaments voor grote zus) is een traditioneel gipsfiguur, die staat voor de oudste dochter in de familie. Bij de receptie kunt u speciale Chogogo Chichi’s kopen in verschillende maten.
Douche ruimte
Na uw check-out is er altijd een douche ruimte tot de beschikking. Bij de receptie kunt u navragen welke accommodatie ter beschikking is gesteld. Hier kunt u voor uw vertrek u nog even opfrissen en/of omkleden.
Excursies
Vraag uw TUI hostess of de receptie voor meer informatie en het reserveren van excursies.

EHBO
Er is een EHBO doos bij de receptie en bij de entree beschikbaar. Tevens is er een AED bij de receptie.
Föhn
In uw badkamer kastje bevindt zich een föhn.
Geldautomaat
Er is geen geldautomaat aanwezig op Chogogo Resort, maar u kunt wel met uw pinpas of uw creditcard betalen bij ons. De dichtstbijzijnde geldautomaat is op loopafstand bij Zanzibar of bij de Albert Heijn.

Golftassen
U kunt gratis gebruik maken van onze golftassen (op basis van beschikbaarheid).
Housekeeping
Uw accommodatie wordt 2x per week schoongemaakt en uw bedlinnen, keukenlinnen en handdoeken worden dan vervangen. Indien u eerder schone handdoeken wenst dan kunt u deze ophalen in de lobby van Chogogo. Hier zijn tevens strandhanddoeken beschikbaar of andere extra’s zoals vuilniszakken, keukenlinnen en wc-rollen.

Hottubs
Aan de noordzijde van het resort bevinden zich de hottubs. Alle gasten kunt hier gratis gebruik van maken. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur vragen wij gepaste stilte.

Huisarts
Mevr. T.B. Ferwerda
Oude Caracasbaaiweg 70
T: +5999 465 0673 / Spoed M: +5999 560 2464

Internet
Er is gratis WiFi op het gehele resort. U selecteert “Chogogo Wifi” en u kunt direct verbinden (wachtwoord is niet nodig).
Jan Thiel Beach
U heeft bij check-in gratis Jan Thiel Beach pasjes ontvangen. Deze pasjes geven u gratis entree voor het Jan Thiel Beach. Strandbedjes zijn niet inbegrepen.
Kluis
U heeft een kluis tot uw beschikking in uw accommodatie. Wij raden u ook aan om te allen tijde uw waardevolle spullen hierin te bewaren.

Klamboe
Op verzoek hangen wij graag een klamboe in uw slaapkamer.
Late check-out
Op basis van beschikbaarheid is een late check-out mogelijk tot 14.00 uur of voor de gehele dag. Voor meer informatie, prijzen en de mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met de receptie.

Lobby
U kunt in onze lobby wachten voordat u wordt opgehaald door de transfer bus naar het vliegveld.

Lichten
Alle verlichting op het resort is energiezuinig. Gelieve onnodig gebruik van verlichting voorkomen.
Magnetron
Wij hebben gratis voor onze gasten (op basis van beschikbaarheid) een magnetron beschikbaar. Vraag onze receptiemedewerkers voor meer informatie.

Mountainbikes
U kunt bij de receptie gratis mountainbikes en stadsfietsen lenen om de omgeving van Jan Thiel te verkennen. Fietsen kunnen niet gereserveerd worden.
In geval van Nood
Politie / Brand / Nood 911
Ambulance 912
Vanuit uw accommodatie direct naar noodnummers bellen; toets 9 en daarna het noodnummer. Informeer a.u.b. direct de receptie.

Nespresso
Bij de receptie hebben wij Nespresso capsules te koop (16,- ANG voor 10 stuks) in diverse smaken.
Parkeren
U kunt gratis voor uw accommodatie parkeren. Bij aankomst ontvangt u een poortkaart.

Prosecco
Bij de receptie kunt u voor 45,- ANG een mooie fles Prosecco kopen.
Receptie
Onze receptie is dagelijks geopend van 08.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 2000. Daarnaast zijn we te bereiken op de mail receptie@chogogo.com of via de whatsapp chatservice (scan de QR-code op uw aankomstmapje). Tussen 20.00 uur en 08.00 uur wordt toestel 2000 doorgeschakeld naar onze avond/nachtportiers bij de entree.

Restaurant Salú
Ons restaurant Salú is elke dag geopend van 07.30 – 23.00 uur voor ontbijt, lunch en diner. Ook kunt u genieten van een verkoelend drankje of een lekkere cocktail aan de bar terwijl u uitkijkt over de Caribische zee en het zwembad. U kunt een reservering voor in het restaurant maken via uw telefoon (nummer 2202)

Recyclen
Glas, plastic flessen en blikjes kunt u in de daarvoor bestemde containers bij de ingang van het resort, in de buurt van de hottubs en achter op het resort (t.h.v. bungalow 2050) deponeren. Wij waarderen dit ten zeerste.
Strandhanddoeken
Elke dag kunt u gratis strandhanddoeken bij de receptie van Chogogo halen. Hier kunt u tevens uw vuile strandhanddoeken wisselen voor een schone.

Sleutel
Indien u dit prettig vindt hebben wij een tweede sleutel van uw accommodatie beschikbaar.

Stopcontacten
Alle accommodaties zijn voorzien van Europese stopcontacten met 220V.

Strijkijzer
Bij de receptie kunt u gratis een strijkijzer lenen. Bij de wasruimte is ook een strijkplank beschikbaar.

Supermarkt
De dichtstbijzijnde supermarkt (400 meter) is Van den Tweel supermarkt (Albert Heijn). Tevens gaat er een shuttlebus naar de supermarkt Vreugdenhil, voor de ophaaltijd kunt u bij de receptie terecht.
Telefoon
Naar andere kamers in het resort bellen: toets het kamernummer in.
Voor lokaal bellen: toets 9 en daarna het 7 cijferige telefoonnummer
Voor Internationaal bellen: toets 9 en daarna het landnummer en kengetal zonder 0
Voorbeeld voor Nederland: 9 0031 kengetal zonder 0.


Tijdschriften
Wij hebben gratis tijdschriften beschikbaar bij de receptie. U kunt hier eventueel ook uw gelezen tijdschriften achterlaten voor volgende gasten.

TUI Hostess
De TUI Hostess is elke dag in onze lobby aanwezig om 08.30 tot 11.30 uur en op zondag van 08.30 tot 10.15 uur. U kunt ook in TUI app contact zoeken met de hostess.

Tuin
Wij zijn trots op onze goed onderhouden tuin met tropische en inheemse planten en bloemen. Al het afvalwater van het resort wordt opgevangen in septic tanks en hergebruikt voor tuinirrigatie. Door onze weelderige tuin is er elke dag een grote vraag naar water, daarom gebeurt dit irrigatieproces dag en nacht. Elke sectie wordt ongeveer 15 minuten bewaterd. Dit kan onaangename geuren veroorzaken. Wij vragen om uw begrip.
Vaatwasser
In de bungalows zijn vaatwassers in de accommodatie aanwezig. U dient hiervoor vaatwastabletten te gebruiken. Deze zijn bij de receptie verkrijgbaar voor 3,- ANG (4 stuks).
Wassen / Wasruimte
Op het resort is een wasruimte met wasmachines en drogers te vinden. Wasmunten zijn voor 15,- ANG per stuk verkrijgbaar bij de receptie. Waspoeder kost 2,- ANG en het gebruik van de droger is gratis.

Water
Het water op Curacao is van zeer goede kwaliteit. U kunt dan ook gewoon het water uit de kraan drinken. Wij verkopen ook duurzame D-bottle waterflessen bij de receptie.
Zwembad
De zwembaden zijn elke dag geopend voor onze resortgasten. Tussen 22.00 uur en 08.00 uur vragen wij gepaste stilte.